ГоловнаСуспільствоПодії

Підозрюваного в убивстві патрульних затримано (оновлено)

Його було поранено під час перестрілки з патрульною Ольгою Макаренко.

Підозрюваний у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі затриманий.

Про це повідомив 112 канал без зазначення джерела. У мережі вже поширюються фотографії із затриманим. За неофіційною інформацією, він поранений і був узятий в одній із лікарень Дніпра.

Фото: twitter.com/Komiretz

Оновлено. За словами головлікаря лікарні Мечникова Сергія Риженка, зловмисник сам звернувся за медичною допомогою, повідомляє 056.ua.

"У нього було вогнепальне поранення. Він сказав нашим лікарям, що довіряє тільки їм, оскільки одного разу він тут вже лікувався після поранення, отриманого в зоні АТО", - розповів Риженко.

Лікар приймального покою повідомив про пацієнта з вогнепалом правоохоронцям і ті затримали чоловіка, який стріляв у поліцейських.

Нагадаємо, вранці 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього рух автомобіль Сitroen з номером AE7053AA. Водій, який перебував у розшуку, чинив опір, застрелив патрульного, поранив його напарника і втік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваний - 33-річний екс-боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram