ГоловнаСуспільствоПодії

Суд залишив під вартою Заверуху та її товаришів, підозрюваних у вбивстві міліціонерів

Вони повинні були вийти на волю в суботу вранці.

Суд залишив під вартою Заверуху та її товаришів, підозрюваних у вбивстві міліціонерів
Заверуха
Фото: Тарас Спивак

Солом'янський районний суд Києва ввечері в суботу прийняв рішення залишити під вартою Віту Заверуху, Андрія Романюка і Євгена Кошелюка, затриманих у травні 2015 року за підозрою в пограбуванні АЗС і вбивстві двох міліціонерів.

Про це пише 112 канал.

Термін їхнього арешту минув о 8-й годині ранку, але всіх трьох відразу ж затримали повторно. За словами нардепа Ігоря Луценка, причина повторного затримання - у порушенні затриманими громадського порядку за ґратами. Судовий розгляд запобіжного заходу тривав увесь день.

Нагадаємо, 4 травня 2015 року в Києві невідомі в масках зі зброєю напали на автозаправну станцію. Злочинці поранили в руку співробітника АЗС і забрали з каси близько 800 грн. Під час переслідування підозрюваних два працівники міліції загинули. Також у перестрілці загинув один з грабіжників - Вадим Пинус.

Правоохоронні органи затримали чотирьох підозрюваних: Андрія Романюка, Миколу Мнишенка, Євгена Кошелюка, Данила Ситнікова. Згодом заарештували 19-річну Вікторію Заверуху, яка була знайома із затриманими. Вона не брала безпосередньої участі в пограбуванні заправки, але нібито допомагала перевозити зброю. У Мнишенка і Ситникова запобіжний захід не пов'язаний з узяттям під варту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram