ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові жінка намагалася підірвати квартиру разом із 9-річним сином

Патрульним вдалося запобігти вибуху.

У Львові жінка намагалася підірвати квартиру разом із 9-річним сином
Фото: патрульная полиция Львова

45-річна жителька Львова мала намір покінчити зі собою, підірвавши газом квартиру у триповерховому житловому будинку на вул. Марії Заньковецької в центрі міста, в якій також перебував її 9-річний син.

Патрульним вдалося запобігти вибуху, повідомляє патрульна поліція Львова.

"Близько 11:00 патрульні отримали повідомлення про сімейну сварку на вул. Марії Заньковецької біля Винниківського ринку. Коли патрульні приїхали на місце події, то побачили в заґратованому вікні хлопчика, який повідомив, що його мама відкрила газ і таким чином хоче позбавити життя і себе, і його, і сусідів", - йдеться у повідомленні.

Коли інспектори забігли в будинок, там був дуже різкий запах газу. 45-річна жінка відмовлялася відкривати двері. Поліцейські викликали газову службу і евакуювали 9 мешканців, з них 3 дітей.

Фото: патрульная полиция Львова

Після попереджень правоохоронців, що вони виламають двері, жінка відчинила двері. В квартирі були повністю відкриті пальники на плиті, при цьому жінка відвернула і газовий шланг від плити.

Фото: патрульная полиция Львова

Інспектори відкрили вікна та двері, хлопчика вивели у двір. Згодом газовики перекрили постачання газу в квартиру.

Жінка повідомила поліцейським, що не може так більше жити, а тому вирішила, що не повинні жити і сусіди, і її дитина. На місце інциденту викликали дільничного і "швидку", яка забрала жінку в психіатричну лікарню, де вона повинна пройти обстеження.

За дитиною приїхали батько і бабуся.

Про інцидент патрульні повідомили сектору ювенальної превенції.

Нагадаємо, 25 вересня у селі Стеблівка на Закарпатті в приватному будинку вибухнув газ, внаслідок чого численні травми отримала 82-річна пенсіонерка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram