ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області четверо школярів отруїлися горілкою під час занять

Підлітки купили алкоголь неподалік від школи і розпили його на перерві.

У Львівській області четверо школярів отруїлися горілкою під час занять
Фото: www.media-kuban.ru

У Львівській області 30 вересня під час навчального процесу троє десятикласників і один дев'ятикласник отруїлися горілкою, яку вони купили в продуктовому магазині біля школи.

Про це повідомляють на сайті обласної прокуратури.

Установлено, що алкоголь підлітки купили під час перерви і розпили його на спортивному майданчику біля школи.

"Тільки через дві години, під час уроку, дітям стало зле, у зв'язку з чим класний керівник викликала їм швидку допомогу. Доти жоден учитель не звернув увагу на те, що діти перебувають у стані сильного алкогольного сп'яніння і потребують допомоги медиків", - наголошено в повідомленні.

Обласна прокуратура доручила поліції встановити магазин, де незаконно продали алкоголь школярам. На підприємця було складено адміністративний протокол за статтею "порушення правил торгівлі алкоголем".

Крім того, прокуратура наполягає на притягненні батьків цих учнів так само до адміністративної відповідальності за неналежне виховання.

"У Департамент освіти Львівської обласної державної адміністрації відправлено лист з вимогою застосувати невідкладні заходи із посилення контролю за дітьми під час навчального процесу, а також притягнути до дисциплінарної відповідальності вчителів, які в той момент були відповідальними за школярів", - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, з 21 вересня по 5 жовтня в Україні зареєстровано 51 смертельний випадок отруєння сурогатним алкоголем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram