ГоловнаСуспільствоПодії

Біля сільського клубу в Чернігівській області влаштували "розбірки" з гранатою і різаниною

Поранено троє відвідувачів.

У Бобровицькому районі Чернігівської області біля сільського клубу хлопець кинув у натовп гранату, в результаті чого кілька осіб отримали осколкові поранення.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

Близько 4-ї години ранку до чергової частини Бобровицького відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що в сільському клубі невідомі молодики влаштували бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою. Також повідомляли про вибух.

Фото: cn.npu.gov.ua

Приїхавши на місце правоохоронці встановили, що під час вибуху травмовано чотирьох людей, одного з яких (жителя Києва) доправили в районну лікарню з колото-різаними ранами тіла. За словами потерпілого, тілесні ушкодження він отримав під час бійки.

Фото: cn.npu.gov.ua

Після цього на порозі клубу, де стояли відвідувачі, прогримів вибух. Три людини отримали осколкові поранення і госпіталізовані. Їх життю зараз нічого не загрожує. Крім того, вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль Skoda Octavia.

На місці події вибухотехніки зібрали і направили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби і ніж. У той самий день було затримано підозрюваного в замаху на вбивство. Ним виявився житель Бобровиці. Згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу його помістили в ізолятор тимчасового утримання.

Фото: cn.npu.gov.ua

Нагадаємо, в Житомирській області поліцейський загинув унаслідок вибуху гранати. За попередньою версією, правоохоронець вчинив самогубство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram