ГоловнаСуспільствоПодії

У Фастові впіймали групу сутенерів

Повії брали близько 1000 доларів за годину.

У Фастові впіймали групу сутенерів
Фото: npu.gov.ua

У ніч на четвер правоохоронці викрили в Фастові злочинне угруповання, учасники якої займалися звідництвом і сутенерством на території Києва та області з кінця 2015 року.

Як повідомляють на сайті поліції, п'ятьох учасників злочинного угруповання затримали "на гарячому" під час передачі грошей від повій.

"Організатор - 44-річна мешканка Луганської області, залучила до роботи в секс-індустрії понад 40 дівчат віком 18-35 років. Свої послуги жінки надавали на орендованих квартирах і готелях за грошову винагороду від 1000 гривень до 1000 доларів за годину. Більшу частину отриманих коштів повії віддавали організатору", - сказано в повідомленні.

Поліція провела 10 обшуків за місцем проживання учасників злочинної групи та в борделях. Вилучено 70 грамів амфетаміну, гроші, блокноти зі списком клієнтів і графіком виходу дівчат на роботу.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 5 жовтня правоохоронці ліквідували бордель у Будинку культури моряків у Маріуполі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram