ГоловнаСуспільствоПодії

У Славутичі викрадач автомобіля поранив двох патрульних (оновлено)

Зловмисника розшукує поліція.

У Славутичі викрадач автомобіля поранив двох патрульних (оновлено)
Фото: radio.vesti.ru

У місті Славутич Київської області невідомий відкрив вогонь по патрульних, які зупинили його автомобіль для перевірки

Про це повідомив у Фейсбуці заступник голови Нацполіції Вадим Троян.

"Двоє поліцейських отримали поранення. Один - у груди, інший - в ногу. Їхнє самопочуття стабільне. Проводимо пошуки злочинця. Вийшли на слід. Підключили сусідні області. Ми його знайдемо, обіцяю", - написав Троян.

Зловмисника поки що не затримали.

Оновлення. Як уточнили в поліції, сьогодні, о 04:00 надійшло повідомлення про те, що чоловік у камуфляжній формі викрав автомобіль "ЗАЗ Таврія". Через 40 хвилин наряд патрульних зауважив зазначену машину на одній із вулиць міста. Коли патрульні зупинили машину, з салону вийшов водій і відкрив стрілянину, після чого втік.

"Двоє поліцейських доставлені в лікарню. Один із них з пораненнями в ділянці грудей і спини перебуває у важкому стані. Другий правоохоронець отримав поранення ніг", - ідеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 348 КК (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього рух автомобіль Сitroen. Водій, який перебував у розшуку, вчинив опір, застрелив патрульного, поранив його напарника і втік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваним у вбивстві виявився боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов. Правоохоронці затримали його, коли він намагався за підробленими документами прооперуватися в лікарні. Пугачов своєї провини не визнає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram