ГоловнаКультура

De Phazz представить у Києві новий альбом

Німецькі джазмени дадуть концерти напередодні Євро-2012.

De Phazz представить у Києві новий альбом

Концерт, із якого почнеться тур De Phazz містами України, пройде в Києві, 28 травня, в концертному залі Crystal Hall (вул. Дніпровський узвіз, 1). Виступ буде присвячено виходу дев'ятого за ліком альбому Audio élastique.

Світове турне на підтримку платівки розпочнеться саме з України. За запевненням учасників групи, це рішення пов'язане з проведенням

чемпіонату Європи з футболу.

Керівник групи Піт Баумгартнер - великий шанувальник європейського футболу і хотів би відвідати матчі в рамках чемпіонату. Фронтмен групи Карл Фрієрсон навіть жив у Києві під час будівництва Олімпійського стадіону, тож йому вдалося побачити підготовку до чемпіонату: корки на дорогах, бруд, шум від будівництва. За словами музиканта, новий альбом De Phazz - це музика, яка "ідеальна для заторів на київських вулицях".

"Новий альбом - це якесь повернення до витоків. У ньому можна знайти музичні корені, характерні для перших двох платівок. Цей альбом буде більше джазовим, ніж попередні", - діляться музиканти.

Концерти De Phazz також пройдуть 30 травня в Луганську, 31 травня в Харкові, 1 червня в Севастополі, 2 червня в Ялті і 3 червня Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram