ГоловнаКультура

Нова директорка Лаври розповіла про долю Прокаєвої

При цьому всіх звільнених поновлено на посадах.

Нова директорка Лаври розповіла про долю Прокаєвої
Наталья Клименко
Фото: www.rbc.ua

Виконуюча обов'язки гендиректора Києво-Печерського заповідника Наталія Клименко поновила на посаді заступницю, екс-модель Владу Прокаєву, оскільки її звільнили з порушенням процедурних норм.

"Оскільки це звільнення було здійснено з порушенням процедурних норм, ці люди і поновлені на своїх місцях - із 10 серпня 2012 року", - розповіла Клименко.

"Якщо ж говорити про перспективи подальшої роботи з керівними кадрами заповідника, то можу зауважити лише одне, що подивлюся, хто що вміє, хто що знає, у кого який досвід роботи, у кого яка кваліфікація. І тільки від цього буде залежати потреба в запрошенні нових фахівців. Утім, фахівці в музейній справі завжди на вагу золота. І такий фахівець думає насамперед не про керівну посаду, а про спільну справу", - додала вона.

Нагадаємо, що колишню модель Владу Прокаєву поновили на посаді заступника генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Як повідомляли, 31 липня міністр культури Михайло Кулиняк провів кадрову чистку в Києво-Печерському заповіднику. Зокрема

, звільнили й Прокаєву.

Нагадаємо, 1 серпня вона заявила, що за призначення на посаду заступниці гендиректора з міжнародного співробітництва Києво-Печерського заповідника дала 50 тис. доларів хабара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram