ГоловнаКультура

Прокаєва повернулася в Лавру

Новий керівник Києво-Печерського заповідника не має претензій до працівників.

Прокаєва повернулася в Лавру
Фото: diletant.ru

Екс-модель Влада (Литовченко) Прокаєва була незаконно звільнена з Києво-Печерської Лаври і відновлена на посаді заступника директора.

Про це під час прес-конференції заявив новий директор заповідника Любомир Михайлина.

"Прокаєва була звільнена незаконно і зараз відновлена в Києво-Печерському заповіднику. Вона зараз працює, оскільки скасовано указ, ухвалений з порушенням законодавства. Більшість тих, хто зараз працює в Лаврі, продовжать тут працювати. Кардинальних змін не буде. Тут багато професіоналів, заважати їх роботі ніхто не збирається. Ніяких особливих зауважень до персоналу заповідника у мене немає. Можливо, це перше враження, я ще буду все вивчати", - заявив він.

Втім, директор заповідника зазначив, що останнім часом, починаючи з весни цього року, керівництво Лаври почало робити юридичні помилки. Наприклад, людей звільняли працівники, не уповноважені на такі дії. У зв'язку з цим Михайлина заявив, що має намір усувати юридичні проблеми, проте для цього знадобиться багато часу.

Нагадаємо, зараз триває прес-конференція Любомира Михайлини, нового генерального директора Києво-Печерського заповідника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram