ГоловнаКультура

У Києві відкрився "Книжковий Арсенал"

На фестивалі можна буде зустрітися з письменниками і придбати книги.

У Києві відкрився "Книжковий Арсенал"

З 4 по 7 жовтня в комплексі "Мистецький Арсенал" проходитиме фестиваль "Книжковий Арсенал".

На фестивалі будуть понад 100 видавництв. Його відвідають 60 гостей з Європи, Росії та України, - повідомляє УНН з посиланням на організаторів.

На 10 майданчиках відбудеться більш ніж 150 подій: презентації нових книг, зустрічі з авторами, автограф-сесії зірок української та світової літератури, майстер-класи та дискусії, окрема програма для дітей і батьків, виставки art book, коміксів, книжкової ілюстрації та графіки, поетичні читання, спеціальна вечірня літературно-музична програма, благодійні акції зі збору книг для дитячих лікарень та інтернатів.

У "Книжковому Арсеналі" візьмуть участь близько 50 українських авторів, які представлятимуть свої нові книги і проводитимуть майстер-класи, а деякі з них уперше вестимуть публічні діалоги у спеціальному проекті "Обмін речовин". У ньому візьмуть участь Юрій Андрухович і Тарас Прохасько, Любко Дереш і Юрій Іздрик, Сергій Жадан і Ірена Карпа.

Почесними гостями фестивалю стануть три знаменитих європейських письменники: Алессандро Барікко з Італії, Йозеф Вінклер з Австрії та Жерар де Кортанз із Франції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram