ГоловнаКультура

Бібліотеці Майдану потрібні праці Ніцше, книги з риболовлі та посібники з гри на піаніно

Також є попит на книги із психології

Бібліотеці Майдану потрібні праці Ніцше, книги з риболовлі та посібники з гри на піаніно
Фото: Макс Левин

Спільнота "Бібліотека Майдану", яка базується в Українському домі, просить киян поповнити фонд бібліотеки книгами з психології, працями Ніцше, Бальзака, а також деякими іншими творами.

"Відповідно до запитів наших вимогливих читачів, просимо вас про такі книги: 1. Теорія психології. 2. Книги з невербальної комунікації. 3. Фрідріх Ніцше. 4. Еріх Фромм. 5. Ерік Берн. Ігри, в які грають люди. 6. Карл Юнг. Психотип особистості. 7. Густав Лебон. Психологія натовпу. 8. Абрахам Маслоу. 9. Книги про спорт. 10. Книги про риболовлю. 11. Ден Браун. Янголи і демони. 12. Твори Оноре де Бальзака. 13. Підручники для вивчення іноземних мов, особливо англійської. 14. Книги про футбол. 15. Посібник з навчання гри на фортепіано. 16. Книги з історії та самооборони".

Частина книг залишиться в Укрдомі, а частину відправлять у села, щоб "допомогти освіжити фонди забутих владою бібліотек". "Просимо бажаючих отримати такий подарунок залишати контактні телефони бібліотекарів", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв LB.ua, в будівлі Українського дому, захопленій активістами Євромайдану в ніч проти 26 січня, відкрили бібліотеку. Координатори "Бібліотеки Майдану" просять приносити до бібліотеки книги, після чого їх штампуватимуть і викладатимуть на полицях для загального доступу. При цьому в Українському домі закликають поводитися з книжками обережно, оскільки після закінчення Євромайдану книги відправлять у сільські бібліотеки.

В Українському домі також стоїть піаніно, яке, мабуть, і викликає в активістів бажання навчитися грати на фортепіано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram