ГоловнаКультура

"Шерлок" випустить спеціальну серію наприкінці 2015-го

Четвертий сезон популярного серіалу вийде щонайшвидше через два роки

"Шерлок" випустить спеціальну серію наприкінці 2015-го
Фото: kinopoisk.ru

Популярний британський серіал "Шерлок" ненадовго повернеться до глядачів наприкінці 2015 року.

Зйомки спеціальної різдвяної серії можуть початися на початку 2015 року, повідомив виконавець ролі доктора Ватсона Мартін Фріман в інтерв'ю британському виданню The Telegraph.

При цьому наступний, четвертий за ліком сезон "Шерлока" вийде в ефір щонайшвидше через два роки.

Почати роботу над новими серіями заважає щільний графік обох акторів - і Мартіна Фрімана, і Бенедикта Камбербетча, який грає Шерлока Холмса.

На найближчі два роки в Камбербетча заявлено 7 проектів, серед яких уже знято "Гру в імітацію", де актор зіграв роль Алана Тьюринга. Очікують, що байопік про знаменитого математика потрапить на один з осінніх кінофестивалів і стане одним з фігурантів "оскарівської гонки".

Крім того, Камбербетч зіграє Ричарда III в телефільмі BBC, а наступного року в Барбикані буде йти "Гамлет" з його участю.

Мартін Фріман також зіграє Ричарда III, але в театральній постановці в London's Trafalgar Studios. Нещодавно на американському телеканалі FX закінчився серіал "Фарго", базований на сюжеті однойменного фільму братів Коенів. Одну з головних ролей у фільмі виконав Мартін Фріман, що, напевно, принесе йому престижні номінації на "Еммі" і "Золотий глобус".

Останній - третій - сезон серіалу "Шерлок" був в ефірі в січні 2014 року. Цей сезон отримав найвищі рейтинги серед драматичних серіалів Великобританії за останні 10 років: кожну серію сезону подивилося в середньому близько 12 млн глядачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram