ГоловнаКультура

Сьомий Гогольфест в Києві закрився перформансом "Сни покинутої дороги"

Влад Троїцький відновив старий перформанс театру ДАХ і ДахиБрахи

У неділю, 21 вересня, на території колишнього заводу металоконструкцій на Видубичах відбулося закриття сьомого фестивалю сучасної культури Гогольфест.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

На закритті фестивалю представили музично-театральний перформанс "Сни покинутої дороги" ("Dreams of the Lost Road") режисера Влада Троїцького за участю гурту ДахаБраха, акторів театру "Дах", групи

Dakh Daughters і TenpointVjs.

Влад Троїцький таким чином реанімував перфоманс, який вже представив на Гогольфесті в 2009 році.

У день закриття Гогольфесту також виступили ансамбль Sed Contra з концертом "Zero Line", групи Atomic Simatio, COLAARS, Qarpa, Dead Boys Girlfriend. Крім того, режисер Роза Саркісян представила свою виставу "Так, мій фюрере".

Нагадаємо, 7 фестиваль сучасного мистецтва Гогольфест проводили з 11 по 21 вересня на покинутому заводі металоконструкцій на Видубичах. За час фестивалю глядачам представили програму майстер-класів, лекцій, воркшопів, понад 25 перфомансів, кінопокази Одеського МКФ, фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, а також фестивалю короткометражного кіно KISFF, а на музичних сценах фестивалю виступили понад 65 гуртів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram