ГоловнаКультура

У Росії вийшла книжка "Як відважний рубль долар переміг"

Автор "Хороброї копійки" написав новий дитяче твір

Російський аудитор Євген Сівков випустив книгу для дітей "Як відважний рубль хитрий долар переміг".

Фото: sivkov.biz

На 24 сторінках автор "розповідає дітям, не тільки звідки з'явився рубль і долар, але як вони воювали і що з цього вийшло", пише видання "Знак" з посиланням на один із російських інтернет-магазинів. Стверджується також, що казка заснована на історичних фактах.

"Що людині для гарного життя треба? Щоби вранці солодкий коржик був, в обід супу з фрикадельками досхочу, а на вечерю велика котлета з картоплею. І багато солоного томатного соку і солодкого шоколаду. А ще друзів хороших, з якими можна грати наживо і в комп'ютер. Щоб мама була добра, тато сильний, у школі щоб цікаво було, а у дворі - весело. Влітку - на ровері, взимку - на лижах... І щоб завжди можна було робити тільки те, що хочеш ти сам, а не як дорослі наказують. Чудово так жити! Щоправда, батьки кажуть, що для такого щасливого життя потрібно багато грошей. І не просто грошей, а грошей правильних. Ось про це - наша казка", - йдеться в анотації книги на сайті видавничого дому Сівкова.

Сівков - гендиректор аудиторської компанії "ФБКА", є автором численних книг та посібників з обліку та оподаткування. При цьому він пише "податкові трилери" і твори для дітей.

Раніше він написав книгу "Хоробра копійка", в якій розповідається про життя грошей.

Фото: sivkov.biz

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram