ГоловнаКультура

У Києві відкрилася виставка, присвячена проблемам виховання дітей в інтернатах

У галереї М17 покажуть 8 арт-об'єктів українських художників, об'єднаних однією темою

Сьогодні, 20 листопада в галереї М17 в Києві стартувала виставка-презентація соціально-культурного проекту "Відкриваємо двері дітям". Про це повідомляють на сторінці заходу у facebook.

В М17 - виставка про проблеми вихованців інтернатів
Фото: www.openingdoors.org.ua
В М17 - виставка про проблеми вихованців інтернатів

Проект присвячено проблематиці виховання дітей в Інтернатах, яку спробували донести за допомогою мистецтва сучасні українські художники і фотографи: Олександр Глядєлов, Юрій Кручак, Антон Лігво, Катерина Бучацька, Аліна Півненко, Олександр Курмаз, група GAZ, Олександра Жумайлова. Вони представлять глядачам 8 арт-об'єктів, різних за формою і стилем, об'єднаних однією темою.

«Маємо шанс усвідомити необхідність докорінних змін - забезпечити рівні права всім дітям і надати можливість рости в середовищі любові і турботи», - зазначили організатори в релізі заходу.

Виставку буде відкрита для відвідувачів з 10:00 до 20:00 щодня до 23 листопада включно. Вхід вільний для всіх. Урочисте відкриття - в четвер о 18:00.

Проект організовано Представництвом благодійної організації "Надія і житло для дітей" в Україні за підтримки Фонду Ріната Ахметова. Офіційний сайт

: www.openingdoors.org.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram