ГоловнаКультура

У Києві відбудеться Зимовий кіноринок

На кіноринку представлять релізи українських дистриб'юторів і обговорять українське кіно

У Києві відбудеться Зимовий кіноринок
Фото: Макс Левин

10 і 11 грудня у Києві вдруге відбудеться Зимовий кіноринок - професійна подія у сфері кіноіндустрії, під час якої проведуть презентації, круглі столи та семінари.

Про це повідомляють організатори.

Зокрема, на Зимовому кіноринку-2014 будуть презентації дистриб'юторських компаній UFD, "Вольга Україна", TOP Film Distribution, MultiMediaDistribution, "Артхаус Трафік" та інших. Акредитовані учасники зможуть ознайомитися з промо-матеріалами майбутніх релізів в Україні.

Крім того, на кіноринку проведуть освітню секцію для директорів кінотеатрів, технічних співробітників, адміністраторів барів і маркетологів.

Під час робочої зустрічі представники кінотеатрів, дистриб'ютори та представники Української антипіратської асоціації обговорять боротьбу з неліцензійним використанням контенту і пов'язані з цим питання.

Професор маркетингу Києво-Могилянської бізнес-школи Олена Мальцева на своєму семінарі розповість, як кінотеатрам залучати нових глядачів.

Крім того, у програмі Зимового кіноринку проведуть секцію Work in Progress (презентація українських фільмів на фінальній стадії виробництва), організовану Одеським міжнародним кінофестивалем за підтримки Держкіно.

Наприкінці заходу відбудеться панельна дискусія, де на обговорення винесуть кейси успішних українських фільмів "Тіні незабутих предків" і "Поводир". Планується також обговорення питань перспектив співпраці продакшн-студій, телеканалів, продюсерів та держави у виробництві та прокаті українського кіно.

З детальною програмою Кіноринку та умовами акредитації можна ознайомитися на офіційному сайті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram