ГоловнаСуспільствоОсвіта

Табачник радить абітурієнтам подавати документи через Інтернет

Стартує вступна кампанія-2012.

Табачник радить абітурієнтам подавати документи через Інтернет

Вступна кампанія-2012 триватиме з 2 по 20 липня. Про це сьогодні на селекторній нараді в Міносвіти повідомив міністр Дмитро Табачник, інформує кореспондент LB.ua.

Вступні іспити пройдуть із 21 по 31 липня. В університетах, де абітурієнти проходять творчий конкурс, прийом документів закінчується 17 липня, творчі конкурси триватимуть з 10 по 31 липня.

Міністр освіти порадив абітурієнтам користуватися електронною системою подавання документів. "Не треба стояти в чергах, витрачати свій час, свої гроші, особливо, якщо ви їдете в університет з іншого міста, району - це гроші і на готель, і на транспорт, - сказав Табачник. - Розробники електронної системи зробили її максимально простою в користуванні. Якщо вступник ще не визначився з ВНЗ, у системі можна вибрати університет за місцем розташування, подивитися, які ВНЗ є у регіоні. Ми також врахували неточності, які були минулого року. В електронній формі легше працювати, можна довіряти їй і користуватися нею".

Нагадаємо, 2011 року тільки кожен десятий абітурієнт скористався електронною системою подавання документів, тому що в її роботі виникали серйозні труднощі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram