ГоловнаСуспільствоОсвіта

Школу Януковича перетворили на сучасний ліцей

Ноу-хау школи - електронна карта школярів, яка дозволить їм бути на зв'язку з батьками, оплачувати шкільні обіди, а батькам - контролювати оцінки дитини.

Школу Януковича перетворили на сучасний ліцей
Фото: www.president.gov.ua

В Єнакієвому Донецької області сьогодні відкрили першу чергу навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа II ступеня - Ліцей інформаційних технологій", який побудовано на базі школи №34, де навчався Президент Віктор Янукович.

Як повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації, реконструкція колишньої школи проводиться в рамках національної програми "Школа майбутнього".

Перша черга ліцею - це повністю реконструйоване приміщення старої школи, де в кожному класі встановлені нові меблі, комп'ютери. Всі навчальні кабінети оснащені інтерактивними дошками, спеціальним сучасним обладнанням. У ліцеї введено в експлуатацію новий медичний блок.

У прес-службі зазначили, що ноу-хау школи - електронна карта школярів, яка дозволить їм бути на зв'язку з батьками, оплачувати шкільні обіди, а батькам - контролювати оцінки дитини.

В рамках запуску другої черги ліцею планується здати в експлуатацію другий корпус школи. Це новий триповерховий будинок, в якому розміщуватимуться навчальні кабінети української мови та літератури, лінгафонний кабінет та кабінет зарубіжної літератури.

В цьому корпусі також будуть розташовані їдальня на 100 місць з харчоблоком, бібліотека та читальна зала, актова і спортивна зали.

За інформацією "Вісника державних закупівель", влітку 2012 року Головного управління капітального будівництва Донецької ОДА за результатами тендеру уклало угоду на продовження реконструкції школи, в якій навчався В.Янукович, на 28,54 млн грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram