ГоловнаСуспільствоОсвіта

Стартувала вступна кампанія

Абітурієнти можуть подавати заяви та документи до 1 серпня

Стартувала вступна кампанія
Архив
Фото: Макс Левин

11 липня в вищих навчальних закладах України стартувала вступна кампанія. Про це повідомляється на сайті Міністерства освіти і науки.

"Абітурієнти можуть подавати заяву про участь у конкурсному відборі до вищого навчального в паперовій або в електронній формі. Заява в паперовій формі подається вступником особисто до приймальної комісії вищого навчального закладу", - повідомляє Міносвіти.

Окрім того, відкрита реєстрація заяв від абітурієнтів і на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua. Абітурієнти можуть подавати заяви та документи до 12.00. 1 серпня.

"Абітурієнти з Донецької та Луганської областей можуть подавати заяви та документи до 12.00. 15 вересня", - повідомляє Міністерство.

Інформування громадськості про ліцензований обсяг, обсяг державного замовлення, вартість навчання за напрямами (спеціальностями), перебіг подання заяв про вступ, рекомендації до зарахування та зарахування до вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації здійснюється інформаційними системами, в тому числі системою "Конкурс" http://www.vstup.info.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram