ГоловнаСуспільствоОсвіта

Взимку у Карпатах працюватимуть англомовні освітні табори для школярів та студентів

В Україні стартує новий освітній проект для старшокласників і студентів — професійна лабораторія підготовки до навчання за кордоном DEC UniLab

Такий формат студентського табору для пізнавальних канікул в Карпатах розробили фахівці провідного міжнародного освітнього агентства DEC education. Перші заїзди відбудуться з 20 по 30 січня і з 1 по 11 лютого. Програма поєднує інтенсивний курс англійської мови з носіями, активне зимове дозвілля, риторику, серію тренінгів з особистісного росту і елементи профорієнтації.

Фото: dec-camp.com

Викладачі та тренери DEC UniLab - кваліфіковані педагоги з британських шкіл та університетів, успішні бізнесмени - випускники таких всесвітньо відомих вузів як Кембридж, Сорбонна та ін. Старшокласники (від 16 років) і студенти отримають унікальну можливість попрактикувати англійську мову, відчути атмосферу уроків приватних шкіл і коледжів Західної Європи.

Вони з перших вуст дізнаються про практичний досвід навчання і роботи за кордоном, побудову успішної міжнародної кар'єри, про все, що для цього необхідно.

Спеціальний курс з риторики та дебатів проведуть професіонали європейського рівня: хлопці отримають практичні навички переконання, ведення переговорів, дискусій і публічних виступів.

Авторський тренінг "Успіхологія" допоможе розібратися в пріоритетах, власних талантах, постановці та досягненні цілей.

Крім насиченої освітньої програми розклад кожного дня включає і активне молодіжне дозвілля: спорт, творчість, різноманітні вечірні розважальні заходи.

Варто зазначити, що цей новий проект агентства DEC education є свого роду продовженням популярного освітнього табору DEC camp, який компанія відкрила у 2009 році. Цей англомовний табір за 6 років існування став улюбленим місцем активних канікул для сотень хлопців з різних куточків України. DEC camp - аналог європейських мовних таборів в Україні, де спілкуються англійською, відкривають і розвивають таланти, отримують нові навички у творчості та спорті. Зимова зміна пройде з 5 по 17 січня. Продаж путівок вже відкритий.

Зимові DEC camp і DEC UniLab проводяться на сучасній базі в смт. Славське Львівської області у мальовничих Карпатах.

Детальну інформацію про зимові табори і бронювання путівок ви можете дізнатися за телефоном: +38 (066) 310-48-53, (044) 390-76-24 або за запитом на [email protected]

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram