ГоловнаСуспільствоОсвіта

Міносвіти продовжило переїзд вишів із зони АТО

Навчальні заклади можуть евакуюватися з підконтрольної терористам території до березня

Міносвіти продовжило переїзд вишів із зони АТО
Фото: http://novostey.com

Міністерство освіти і науки продовжило терміни перенесення вищих навчальних закладів з окупованих територій Донецької та Луганської областей в інші регіони до 1 березня 2015 року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

"За численними зверненнями осіб, які бажають перевестися з вищих навчальних закладів, розташованих на тимчасово окупованій території України, і які не встигли це зробити до 1 вересня 2014 року, внесено зміни до наказу МОН від 7 травня 2014 року №556, якими продовжено термін дії спрощеного порядку переведення осіб, які бажають перевестися з вищих навчальних закладів, розташованих на тимчасово окупованій території України, до 1 березня 2015 року", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, з окупованих територій Донецької та Луганської областей виїхали 11 вищих навчальних закладів, серед яких Донецький національний університет, Донецький національний технічний університет, Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, Луганський національний аграрний університет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram