ГоловнаСуспільствоОсвіта

МОН анулювало ліцензії чотирьом відділенням університету Поплавського

КНУКіМ втратив кілька факультетів поза Києвом

МОН анулювало ліцензії чотирьом відділенням університету Поплавського
Фото: http://korrespondent.net

Акредитаційна комісія анулювала ліцензії сімом відділенням українських вишів, у тому числі чотирьом - Київського національного університету культури і мистецтв. Серед них - Броварський факультет, Кіровоградський факультет, Харківський факультет та Ужгородський факультет. КНУКіМ відомий також як університет Поплавського за іменем нардепа Михайла Поплавського, який довгий час очолював університет.

Про це повідомляє прес-служба міністра освіти і науки, посилаючись на результати засідання Акредитаційної комісії 17 листопада.

Також втратили ліцензії Корсунь-Шевченківський науково-консультаційний центр Уманського педуніверситету, Чернігівська філія ПВНЗ "Рівненський інститут слов'янознавства Київського славістичного університету" та Севастопольське відділення Національної академії внутрішніх справ.

Окремим питанням Акредитаційна комісія розглянула первинну акредитацію заявлених спеціальностей у Національному університеті "Одеська юридична академія" та приватного навчального закладу "Міжнародний гуманітарний університет". У зв'язку з розбіжністю інформації щодо кадрового складу, матеріально-технічної бази, виконання навчальних програм у поданих установами матеріалах для акредитації та його фактичного стану у вишах, члени комісії ухвалили рішення відмовити в акредитації магістрів Одеської юракадемії за спеціальністю "Соціологія" і "Політологія", а також Міжнародному гуманітарному університету в акредитації бакалаврів за спеціальністю "Фармація" та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю "Технології парфумерно-косметичних засобів".

Нагадаємо, що на цьому засіданні ухвалили рішення забрати ліцензії у вишів окупованого Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram