ГоловнаСуспільствоОсвіта

У Києві студентам медуніверситету видали пропуски з картою України без Криму

МІП просить перевірити цей інцидент

У Києві студентам медуніверситету видали пропуски з картою України без Криму
Фото: facebook.com/edzhaparova

Студентам київського Національного медичного університету імені Богомольця видали нові перепустки, на яких зображено карту України без анексованого Криму.

Про це повідомила радник міністра інформаційної політики з питань Криму Еміне Джеппар на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, відомство вже направило офіційні листи з проханням розслідувати цей інцидент у Міносвіти, Службу безпеки, Міністерство охорони здоров'я і Генпрокуратуру.

"Сьогодні відправили листи на МОН, МОЗ, СБУ і ГПУ у зв'язку з видачею студентам НМУ ім. Богомольця нових перепусток, на яких герб університету зображено на тлі карти України без Криму", - написала Джеппар.

Фото: facebook.com/edzhaparova

Нагадаємо, 5 жовтня 2015 року мністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі доручив провести комплексну перевірку університету ім. Богомольця. На час перевірки ректора Катерину Амосову відсторонили від роботи, а в.о. ректора було призначено завкафедрою нейрохірургії Віталія Цимбалюка. У результаті перевірки було виявлено безліч порушень в організації діяльності університету. Наприклад, - завищення вартості проведення ремонту асфальтного покриття на території університету на суму 306,74 тис. грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram