ГоловнаСуспільствоОсвіта

Цими вихідними в Києві й Одесі пройде найбільша виставка про закордонну освіту Новости компаний

1 жовтня в київському готелі Hilton і 2 жовтня в одеському готелі "Бристоль" зберуться представники понад 50 рейтингових навчальних закладів світу. Вони приїдуть в Україну для участі в щорічній спеціалізованій виставці, присвяченій закордонній освіті – ОСВІТНІЙ WEEKEND.

Організатор заходу і представник в Україні всіх учасників виставки - міжнародна освітня компанія DECeducation.

Відвідувачі івенту зможуть поспілкуватися з недержавними університетами, приватними школами, мовними центрами Австрії, Австралії, Великобританії, Німеччини, Канади, Китаю, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, США, Швейцарії, Швеції, Франції.

Українським школярам, студентам і батькам презентують програми середньої та вищої освіти, підготовки до вступу в університети, мовних курсів, канікул із вивченням мов, підліткових курсів для майбутньої професії, групових поїздок у період шкільних канікул, післядипломної освіти, курсів для топ-менеджерів, сімейні програми.

Варто відзначити, що ОСВІТНІЙ WEEKEND - єдина виставка в Україні, яка збирає представників таких престижних і всесвітньо відомих університетів, як University of Toronto, University of South Florida, Istituto Marangoni, Middlesex University, вищі школи Swiss Education Group, University of Westminster, Webster University , Adelphi University, American University, Auburn University.

Відвідування виставки ОСВІТНІЙ WEEKEND безкоштовне, за попередньою реєстрацією. Реєструйтеся он-лайн, щоб не витрачати час і не стояти в черзі на вході.

Зареєструватися на виставку в Києві >>

Зареєструватися на виставку в Одесі >>

Додаткова інформація – в компанії DECeducation: 0 800 30 44 00, dec-edu.com

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram