ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Активісти домоглися відставки голови київського міськздорову, який надавав МВС інформацію про поранених у лікарнях

Віталій Мохорєв написав заяву про відставку

Активісти домоглися відставки голови київського міськздорову, який надавав МВС інформацію про поранених у лікарнях
Фото: LB.ua

Сьогодні активісти - представники медичної громадськості, Самооборони, громадського руху "Гідність", Правого сектору та інші - прийшли під столичний міськздоров вимагати звільнення його керівника Віталія Мохорєва. Про це LB.ua повідомили учасники акції.

Виявилося, що Мохорєв на лікарняному, але заяву написав ще вчора ввечері і передав її через голову МБФ "Здоров'я українського народу" Сергія Сошинського. Багато активістів, щоправда, не повірили у справжність хвороби Мохорєва, і хотіли йти до нього в лікарню на щиру розмову. Але в підсумку заспокоїлися на тому, що зареєстрували заяву в канцелярії КМДА.

Активісти звинувачують Мохорєва в тому, що він передавав у МВС інформацію про поранених "майданівців", доставлених до лікарень Києва, знаючи, що міліція затримує їх просто в палатах, а також в неефективному управлінні столичною охороною здоров'я.

Як уже повідомляв LB.ua, в Києві знову відкрили найстарішу амбулаторія сімейної медицини на Трьохсвятительській, 7 - туди переїхав штаб медслужби Майдану, і скоро розпочне свою роботу реабілітаційний центр. Віталій Мохорєв обіцяв відновити роботу амбулаторії ще навесні 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram