ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кримська влада відправила постраждалу в ДТП дитину на лікування до Москви

Однорічний хлопчик вижив у ДТП в Сімферополі

Кримська влада відправила постраждалу в ДТП дитину на лікування до Москви
Фото: news.online.ua

У Москву доставили однорічного хлопчика, який вижив у ДТП на об'їзній дорозі в Сімферополі. Як повідомляє ІТАР-ТАРС, дитину доставили літаком МНС зі спеціальним медичним модулем.

"Під час польоту стан хлопчика не погіршився. Літак оснащено спеціальним медичним модулем і обладнанням для транспортування тяжкохворих, і воно дозволяє підтримувати нормальне функціонування організму найменших пацієнтів при перельоті", - сказано в повідомленні.

Дитина перебуває в комі і під штучною вентиляцією легенів.

Як повідомив глава Мінохоронздоров'я Криму Олександр Бахарєв, малюк, як і раніше, у стабільно важкому стані. У Москві його чекає операції в НДІ невідкладної дитячої хірургії та травматології.

Нагадаємо, в неділю, 28 вересня, автомобіль "Жигулі", в якому їхала сім'я з восьми осіб, впав у яму, утворену на дорозі через провал ґрунту. Унаслідок аварії шість осіб загинули, у тому числі двоє дітей. Однорічного Саліма і 12-річну Лавізу з важкими травмами госпіталізували в республіканську дитячу клінічну лікарню. Хлопчик отримав черепно-мозкову травму, перелом стегна і заочеревинну гематому.

Загиблих в аварії поховали 29 вересня. Родичі постраждалих отримають по 400 тис. рублів компенсації з резервного фонду кримського бюджету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram