ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Інспекція виявила недостачу зимового одягу у бійців АТО

У цілому Міноборони задоволене забезпеченням військових частин

Інспекція виявила недостачу зимового одягу у бійців АТО
Фото: EPA/UPG

Інспекція Міністерства оборони виявила недостачу зимового одягу для військовослужбовців у зоні бойових дій на Донбасі. Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник міністра оборони Петро Мехед.

За даними Міноборони, бійцям АТО не вистачає окремих розмірів і комплектів.

"За результатами роботи комісії встановлено, що матеріально-технічне забезпечення військових частин і підрозділів, що беруть участь в АТО, в цілому організовано. Водночас зафіксовано відсутність певних предметів речового майна та необхідних розмірів одягу", - сказав Мехед.

Заступник міністра не зміг відповісти, коли ці проблеми вирішать. Він зазначив, що деякі командири підрозділів відмовилися від комплектів одягу, наданих зі складів Міноборони, через закінчення терміну придатності та недостатню якість цієї продукції.

Мехед заявляє, що процес підготовки військ до зимового періоду триває повним ходом, зокрема, одяг просто з виробництва поставляється в підрозділи в зону АТО, крім того, вже почалися поставки морозостійкого палива для військової техніки.

Нагадаємо, Міноборони обіцяло завершити підготовку військовослужбовців до зимових умов в зоні проведення антитерористичної операції до 6 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram