ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Як боротися з лабіальним герпесом?

Зупиніть захворювання за перших симптомів

Таке неприємне захворювання, як

лабіальний герпес

, може вразити будь-кого. Цей вірус поширений в усьому світі, а його носіями є більшість людей*. Інфікування відбувається контактним шляхом - від однієї людини до іншої, а вірус, одного разу потрапивши в клітину організму, перебуває в її ДНК все життя*.

Той, хто хоч раз відчував пекучий біль, поколювання, свербіж губ і навколо рота, мусить бути готовим до повторних проявів герпесу, адже назавжди від вірусу позбутися неможливо. Але можна знизити ризик його повторного розвитку. Для цього необхідно знати, що його провокує: зниження імунітету, пошкодження і мікротравми шкіри та слизової оболонки губ, а також гормональні зміни під час менструального циклу у жінок.

Щоб запобігти появі лабіального герпесу, слід зменшити рівень стресу і напруги, повноцінно відпочивати і висиплятися, дотримуватися збалансованої дієти, користуватися сонцезахисними засобами і, за перших симптомах герпесу, застосовувати противірусний крем ZOVIRAX®.

Клінічно доведено**, що крем ZOVIRAX® допомагає лікувати прояви лабіального герпесу. Застосовувати крем ZOVIRAX® зручно де і коли завгодно, адже він легко всмоктується, перетворюючись з білого в прозорий всього за 40 секунд***. Єдине, що потрібно зробити перед цим, - переконатися, що ваші губи сухі, а руки чисті.

Для досягнення найкращих результатів, крем ZOVIRAX® слід застосовувати 5 разів на добу протягом 4 днів****

Пам'ятайте, що раніше ви почнете лікувати герпес кремом ZOVIRAX® - то кращим буде результат і швидше відбудеться одужання! Зупиніть лабіальний герпес за перших симптомів з експертом його лікування ZOVIRAX®, щоб не турбуватися про його прояви і насолоджуватися життям!

ZOVIRAX® - швидке** повернення до поцілунків!

Дізнайтеся більше! www.zovirax.com.ua

*Spruance SL. The natural history of recurrent oral-facial herpes simplex virus infection. Semin Dermatol 1992;11:200-6./ Spruance SL Історія рецидивуючої вірусної орально-лицьової інфекції простого герпесу Semin Dermatol 1992;11:200-6

** Spruance SL et al. Антимікробна хіміотерапія. 2002; 46 (7): 2238-2243. 2) GlaxoSmithKline data on file. Дослідження за участю здорових добровольців для оцінки характеристик двох типів лікування герпесу.Hill Top – Globe Crown report, 1999.

***A consumer preference study in 51 subjects compared the original Zovirax Cream formulation with an improved formulation containing dimethicone. The formulation containing dimethicone was preferred in terms of its rub-in (p<0.05) and application (p<0.05) characteristics [GSK, 1999]. Дослідження споживчих переваг за участю 51 суб'єкта для порівняння оригінальної технології приготування лікарського засобу, крему Zovirax, з поліпшеною рецептурою, яка містить диметикон. Завдяки характеристикам нанесення (р <0,05) і поглинання (р <0,05) перевагу отримав препарат, що містить диметикон [ГСК, 1999].

****Перед початком лікування обов'язково ознайомтеся із медичною інструкцією і проконсультуйтеся з лікарем.

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням обов’язково ознайомтесь з інструкцією та проконсультуйтесь з лікарем. САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я Повідомити про небажане явище чи скаргу на якість лікарського засобу/продукту, а також звернутися за додатковою інформацією Ви можете в ТОВ «ГлаксоСмітКляйе Хеалскер Юкрейн Т.О.В.» за тел. (044) 585-51-85 або на e-mail [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram