ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Київській міській лікарні №3 відключили опалення

У Департаменті охорони здоров'я КМДА про проблему дізналися від журналістів.

У Київській міській лікарні №3 відключили опалення
Фото: wikimapia.org

У Київській міській лікарні №3 на вулиці Запорожця, 26 немає опалення.

Таку інформацію в коментарі

LB.ua підтвердила заступник головлікаря з питань технічного забезпечення лікарні Олена Онухіна.

За її словами, теплопостачання тимчасово призупинено через аварію на теплотрасі, яка сталася в районі вулиці Курнатовського. Скільки часу займе ремонт, в медустанові не знають. Заступник головлікаря сказала, що "ось-ось очікують дзвінка з "Київенерго", щоб запустити котел".

"У нас зі системою все гаразд, аварія відбулася не на нашій території, в теплокамері. Але ми змушені були відключити опалення, оскільки наша потужність не дозволяє проводити ремонтні роботи. Ремонтники спеціально чекали на підвищення температури, щоб відключення не позначилося на пацієнтах", - пояснила Онухіна.

"У лікарні тепло, в палатах близько 20 градусів. Ніхто не замерзає", - зазначила заступниця головлікаря. При цьому вона категорично заперечує, що пацієнтів виписують із лікарні через низьку температури повітря в будівлі (таку інформацію LB.ua раніше повідомив один із пацієнтів).

За словами Онухіної, в пологовому будинку №6, який розташований поряд із міськлікарнею, опалення є.

Тим часом у Департаменті охорони здоров'я КМДА про відключення опалення в 3-й лікарні дізналися від журналістів. Після чого взялися з'ясовувати причини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram