ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві відбудеться благодійний навчальний фестиваль на підтримку онкохворих дітей

Участь - на благодійній основі.

У Києві відбудеться благодійний навчальний фестиваль на підтримку онкохворих дітей

Творці першого в Україні соціального сервісу в Україні, що об'єднує активних людей за інтересами в реальному житті, а не в інтернеті, Wooower ("Ваувер")* відкривають новий освітній проект для активних людей - "Вау-академія".

Суть проекту полягає в тому, що успішні люди, які реалізували себе в різних сферах, будуть читати лекції і проводити майстер-класи, ділитися Лайфхаками, знаннями і досвідом з тими, хто хоче у них чогось навчитися. Участь в таких майстер-класах є безкоштовною, але на благодійній основі. Всі зібрані кошти (сума пожертвувань не фіксується) будуть передані фонду "Пігулки" (спеціалізується на допомозі онкохворим дітям).

"Вау-академія" буде щомісячною: протягом одного дня три крутих спікери будуть ділитися сокровенним і потрібним. Для всіх, хто: не визначився, хоче навчитися більшому, знайти однодумців, зрозуміти мудрість життя і суть речей, запускати в космос хороші проекти, більше заробляти або оволодіти однією із сотні унікальних навичок, що зробить світ кращим. В усякому разі, ваш", - йдеться в повідомленні організаторів.

Найближчий захід заплановано на суботу, 29 жовтня. В програмі:

Майстер-клас «10 гріхів стартапера» - Олексій Мась, Радник президента Київстар з IT і DigitalМастер-клас «3 ключові принципи успішної профорієнтації» - Алевтина Седоченко, бізнес-психолог, бізнес-тренер, сертифікований фахівець MBTI®, автор профорієнтаційних та розвиваючих тренінгів для підлітків, член міжнародної експертної групи «Life Long Learning and Labor Market». Лекція «Фізіогноміка лідерства» - Леонід Золін, Магістр Економіки, Сертифікований Коуч ICF, ECF, Сертифікований Бізнес-тренер, Консультант-модератор "Actio Game" & "Plant Consulting".

Місце проведення: IDF Reforms Lab (м.Київ, Верхній Вал 10, 2 поверх).

Час проведення: 12:00-18:00

Приєднатися: https://wooower.com/event/340

*Довідка:

WOOOWER («Ваувер») – перший в Україні соціальний сервіс, який об'єднує активних людей за інтересами в реальному житті, а не в Інтернеті. Проект створено українцями для українців. Його мета - допомогти знайти «своїх» людей для будь-яких активностей в місті - від прогулянки в парку до організації фестивалю. За кілька місяців повноцінної роботи платформа вже об'єднала понад 5 тисяч киян, які змогли знайти однодумців для ранкових пробіжок, спільних подорожей, ігри в теніс, благодійних заходів та концертів. Проект спрямовано на те, щоб люди «виходили» з соціальних мереж і жили реальним життям, налагоджуючи соціальні зв'язки. Щоб знайти "своїх" в один клік, достатньо зареєструватися на сайті: www.wooower.com.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram