ГоловнаСуспільствоЖиття

Київські даївці змінили місця дислокації

Відомо про нові "засідки" столичних інспекторів ДАІ

Київські даївці змінили місця дислокації
Фото: Макс Левин

Столичні інспектори ДАІ змінили місця дислокації і тактику роботи.

Одна з нових точок, де варто пильнувати, - міст Кірпи, повідомляє газета

"Сегодня". Ловлять водіїв за перевищення швидкості на ньому, під ним, на під'їздах і спусках. На Саксаганського карають за проїзд смугою руху громадського транспорту і неправильне перетинання перехресть. На пр. Возз'єднання патрульні змістилися до мосту Патона. Даївці з'явилися і на вузьких вуличках.

"На вул. Гончара я ніколи не бачила інспекторів, а тепер ловлять за виїзд на зустрічну. Пояснюю, що не можу по-іншому - все запарковано, не вірять", - говорить киянка Марина Малькова.

"У Києві повно точок, де можна впіймати на порушенні ПДР. Але змінюють місця не тому, що на колишніх немає концентрації ДТП. Просто хочуть заскочити водіїв зненацька, ну й більше "скачати". У центрі, наприклад, де багато барів-ресторанів, вони активно шукають п'яних. Кажуть, охоронці закладів

навіть допомагають із пошуком - за відсоток", - розповідає водій Володимир Колобков.

Ще новинка - відразу кілька патрулів поспіль. "Стоять по три патрулі на маленькій швидкісній ділянці дороги. Зустрічні водії попереджають про "засідку" фарами. Скинув швидкість. Починаєш розганятися. Другий стоїть. Думаєш, уже точно все. Але стоїть третій і ловить тебе. Так на Набережному та Столичному шосе", - скаржиться водій Олександр.

У ДАІ Києва пояснюють: "Кілька патрулів з'являються на ділянках, де постійно порушують швидкісний режим і де проводять дорожні роботи. І місця дислокації змінюються. Це залежить від концентрації ДТП або приїзду якогось важливого гостя".

Фото: segodnya.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram