ГоловнаСуспільствоЖиття

Іще одній київській голодуючій за Тимошенко стало зле

Голодуюча відмовилася від госпіталізації.

Іще одній київській голодуючій за Тимошенко стало зле
архивное фото
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Сьогодні, 5 травня, одній із київських голодуючих на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко Аллі Неділько вкотре стало зле. На місце викликали швидку допомогу.

Про це повідомляє прес-служба фракції "БЮТ-Батьківщина" в Київраді.

Голодуюча відмовилася від госпіталізації, на якій наполягали медики, але під тиском колег вона вирішила відмовитися від голодування.

"Вражає те, що в КМДА, яка розташована за декілька сотень метрів від табору, була машина швидкої допомоги, медики якої відмовилися надати допомогу голодуючій. Мабуть, клятва Гіппократа в КМДА за нинішньої влади не чинна", - заявив депутат Київради Олександр Бригінець, який теж бере участь у голодуванні.

На сьогодні в наметовому містечку на Хрещатику біля Печерського районного суду перебувають 6 голодуючих. Серед них голова фракції "БЮТ-Батьківщина" в Київраді Тетяна Меліхова.

"Ми не тільки підтримуємо Тимошенко і готові голодувати, допоки голодуватиме вона, а й висловлюємо своє негативне ставлення до нинішньої влади, яка замість шляху демократії обрала шлях диктатури. Також ми намагаємося активізувати громадський рух опору діючій владі в Україні", - нагадала позицію голодуючих Меліхова.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко оголосила голодування 20 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram