ГоловнаСуспільствоЖиття

У Мережі з'явилося відео офіційного гімну Євро-2012

Кліп вийшов на тлі масового бойкоту західними європейцями фінальної частини ЧЄ з футболу.

У Мережі з'явилося відео офіційного гімну Євро-2012
Фото: luxury-kiev-apartment.com

Вийшов в ефір кліп на офіційну пісню Євро-2012 Endless summer - "Нескінченне літо" - у виконанні відомої американсько-німецької поп-виконавиці Oceana.

На тлі масового бойкоту західними європейцями фінальної частини чемпіонату Європи з футболу німецька поп-зірка Oceana презентувала кліп на офіційний гімн Євро-2012 - Endless Summer. Відео починається з подорожі на столичний польський стадіон "Народовий", на якому відбудеться відкриття футбольного турніру Євро-2012.

Кліп знімали в березні у Варшаві біля стін Національного стадіону. Крім того, в нього увійшли фрагменти з краєвидами інших польських та українських міст, що прийматимуть Євро-2012.

Створювати святковий настрій співачці допомагають футболісти у формі української та польської національних збірних, які вправляються з м'ячем. За задумом, сюжет у відео поєднується передачею символічного пасу, який об'єднує приймаючі міста турніру.

Варто зазначити, що під час першого виконання цієї пісні в київському палаці "Україна" футбольні фанати сприйняли її у штики. Значна частина публіки не приховувала свого невдоволення та розчарування й відкрито освистала Endless Summer.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram