ГоловнаСуспільствоЖиття

Столична влада залишить бездомних у спокої

Бомжі під час Євро-2012 залишаться в місті.

Столична влада залишить бездомних у спокої
Фото: obozrevatel.com

Заступник голови КМДА Анатолій Голубченко під час прес-конференції сказав про те, що київських бомжів під час проведення Євро-2012 не вивозитимуть за місто.

"Я думаю, що безхатченки, як живуть у Києві, так і житимуть, як у всіх державах. Ніхто їх нікуди не вивозить. У нас вони теж будуть. Якщо вони є, то куди ми їх подінемо? Нікуди вивозити не будемо. Ніяких заходів спеціальних (не плануют, - ред.): вивозити за місто, садити в міліцейські машини і кудись їх дівати не будемо. Якщо ви хочете натякнути на Олімпіаду 1980 року, то в нас цього не буде", - заявив А. Голубченко.

Варто зазначити, що у Львові вже кілька років діє Центр обліку та нічного перебування безхатченків, де кожен потребуючий може отримати першу медичну допомогу, переночувати, помитися, поснідати. На час Євро-2012 Центр також пропонуватиме послуги всім нужденним.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, ніхто спеціально до Євро-2012 бездомних вивозити з міста не буде. Всі вони зможуть скористатися послугами Центру.

Нагадаємо, голова КМДА Олександр Попов заявив, що до Євро-2012 бомжів із вулиць Києва силою не забиратимуть, як це було напередодні радянської Олімпіади-80.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram