ГоловнаСуспільствоЖиття

Квитки на швидкісні потяги обійдуться вдвічі дорожче

У разі поїздки "в два кінці" можна отримати знижку.

Квитки на швидкісні потяги обійдуться вдвічі дорожче
Фото: yuzhnoukrainsk.net

Вартість проїзду в пасажирських вагонах 1-го і 2-го класів у швидкісних поїздах Інтерсіті+ буде вдвічі більшою, ніж у звичайних потягах.

Проект відповідного наказу Міністерства інфраструктури "Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажного багажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні" розміщено на сайті відомства.

"Вартість проїзду пасажирів у вагонах 1-го і 2-го класів швидкісного потяга Інтерсіті+ визначити шляхом множення вартості проїзду відповідно в купейному, плацкартному вагонах швидкого поїзда на коефіцієнт 2,0", - ідеться в проекті наказу.

Крім того, згідно з проектом наказу, вартість квитка і плацкарти на поїзди Інтерсіті +, які відправляються в четвер і суботу, визначатимуть із коефіцієнтом 0,9, на поїзди, які відправляються в п'ятницю і неділю, - з коефіцієнтом 1,1.

Під час оформлення проїзду в поїздах Інтерсіті+ "туди і назад" надаватимуть знижку в розмірі 10%.

Зазначимо, згідно з новою класифікацією пасажирських поїздів, Інтерсіті+ - це денний швидкісний поїзд, що курсує в прямому сполученні. Вимоги: маршрутна швидкість 90 км/год. і більше за допустимої швидкості до 200 км/год., вагони з місцями для сидіння 1-го і 2-го класу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram