ГоловнаСуспільствоЖиття

В "Укрзалізниці" кажуть про велику популярність поїздів Hyundai

В управлінні стверджують, що не скасовують нічних потягів.

В "Укрзалізниці" кажуть про велику популярність поїздів Hyundai
Фото: www.segodnya.ua

Після початку продажу квитків на швидкісні поїзди Hyundai за добу їх було продано 900 на напрямок Київ - Харків і 200 на напрямок Київ - Львів.

Про це повідомив на брифінгу начальник Головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Олександр Іванько.

"У ЗМІ звучали побоювання, чи матимуть популярність ці нові поїзди. Однак такі самі настрої були і десять років тому, коли ми запускали експреси з Києва до Харкова, а сьогодні ці поїзди є надзвичайно популярними. Очевидно, що українські пасажири вже готові до того, щоб залізничні перевезення перейшли на інший рівень швидкості і комфорту, ми бачимо це з перших результатів продажів ", - зазначив Іванько.

Також на брифінгу було оприлюднено результати анкетування, яке "Укрзалізниця" провела серед 6000 пасажирів напередодні запуску швидкісного руху. Згідно з отриманими даними, 40% пасажирів зацікавлені у швидкісному русі, а 46% готові користуватися ним замість традиційних нічних поїздів.

При цьому Іванько зазначив, що "Укрзалізниця" не скасовує нічного руху поїздів, а лише замінює певні маршрути.

Нагадаємо, що 27 травня має відбутися запуск швидкісних потягів Hyundai, що курсують між Києвом, Харковом і Львовом. Потяги на маршруті Київ - Донецьк запустять на початку червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram