ГоловнаСуспільствоЖиття

Школярі оформили виставку квітів у Києві

У місті проводили конкурс.

Школярі оформили виставку квітів у Києві
архивное фото
Фото: Макс Левин

З 22 по 27 травня в Печерському ландшафтному парку в рамках міської виставки квітів пройде презентація квіткових композицій, створених київськими школярами та студентами. Відвідувачі виставки побачать роботи дітей, які перемогли за підсумками міського конкурсу на створення кращої клумби та квіткового оформлення території навчального закладу до Дня Києва та чемпіонату Євро-2012.

Конкурс проводили з 20 квітня по 20 травня серед учнів загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних та інших навчальних закладів міста. Захід організовано в рамках роботи із широкого залучення молоді до благоустрою міста, яку ініціював голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

"Упевнений, місто зобов'язане активніше використовувати величезний творчий потенціал нашої молоді. Упевнений, що вже навесні 2012 року кращі творчі напрацювання школярів і студентів будуть утілені в життя", - наголосив голова КМДА Олександр Попов торік, розмірковуючи про необхідність залучати школярів і студентів до розвитку Києва.

Попов переконаний, що наповнювати Стратегію розвитку Києва конкретними проектами і програмами повинні ті, кому завтра належить її реалізовувати, - школярі та студенти.

Нагадаємо, 2011 року міська влада реалізувала одну з молодіжних ініціатив: за проектом студентів побудували скейт-парк. 2012 року Київська міськдержадміністрація провела конкурс проектів "СтратегіЯ" серед учнів 10-11 класів. Кращі роботи дітей внесли в міський банк проектів. Їх заплановано реалізувати найближчими роками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram