ГоловнаСуспільствоЖиття

У ДАІ зняли мультфільми про дотримання ПДД

Ролики представили в 3D форматі.

У ДАІ зняли мультфільми про дотримання ПДД

Державна автомобільна інспекція зняла 3 соціальних мультиплікаційних ролика, які пропагують дотримання правил дорожнього руху.

Про це на брифінгу повідомив заступник начальника управління Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ Володимир Резніков.

На брифінгу відбулася презентація роликів, які зняті у форматі 3D.

Назви роликів - "Вмикай увагу! Ти на дорозі!", "Безпека - це просто. Пристебни пасок безпеки!" і "Життя не гра! Залиш ігри дітям".

Соціальні ролики запропонують для розміщення в ефірі українських телекомпаній, на мультимедійних екранах в місцях масового перебування людей (торгові центри, вокзали, аеропорти) і в громадському транспорті.

Ця соціальна реклама також використовуватиметься під час проведення тематичних уроків з безпеки дорожнього руху у навчальних закладах, різноманітних профілактичних акцій і в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах ДАІ.

Нагадаємо, в квітні Президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до статті 34 закону "Про дорожній рух", яким скасовується можливість відмови в реєстрації (перереєстрації) автомобілів боржникам зі штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram