ГоловнаСуспільствоЖиття

В Ужгороді протестують проти неякісних доріг

Владу закликають знайти кошти на ремонт.

В Ужгороді протестують проти неякісних доріг

В Ужгороді перед Закарпатським облавтодором відбувся мітинг протесту проти неякісних доріг.

Понад сто осіб - переважно молодь - стояли з плакатами, на яких йшлося про необхідність ремонту доріг.

Акція проходила під назвою "Ми вам податки - ви нам латки".

За технічними параметрами ми будемо залучати західні компанії - німецькі, французькі, - які будуть, за контрактом з міністерством, контролювати кожен квадратний метр дороги. Інакше ми ніколи не отримаємо хороших доріг

— Борис Колесніков, віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури

"Ми хочемо, щоб увагу на наші дороги звернула держава, зокрема в нашій області - облавтодор. А не говорила, що немає коштів", - зазначив один з організаторів акції Валерій Пацкан.

Активісти під час акції символічно латали старий піджак, щоб подарувати його дорожникам.

До мітингувальників вийшов новопризначений керівник Закарпатського облавтодору, депутат Закарпатської облради від Партії регіонів Іван Горба.

Довідка. 21 травня 2012 року під час прес-конференції голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида повідомив, що з державного бюджету Закарпаття отримало 59 млн грн на ремонт доріг місцевого значення.

Голова ОДА також запевнив, що до проведення Євро-2012 основні магістралі, якими вболівальники їхатимуть на матчі в Україну, будуть відремонтовані.

Нагадаємо, за оцінками Світового банку, транспортна система України потребує $5 млрд інвестицій протягом найближчих 10 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram