ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Іноземним уболівальникам радять пересуватися вночі групами

Міліція дала рекомендації іноземцям.

Іноземним уболівальникам радять пересуватися вночі групами
архивное фото
Фото: Макс Левин

Начальник Управління охорони громадського порядку Міністерства внутрішніх справ Олег Матвейцов рекомендує іноземним футбольним уболівальникам пересуватися в нічний час доби групами.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Щодо іноземців, я вже давав поради, щоб вони не ходили поодинці в темний час доби, тобто групові переміщення бажані", - сказав він.

Зокрема, Матвейцов зазначив, що під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року міліція працюватиме в посиленому режимі, насамперед це торкнеться місць масового скупчення вболівальників, а також місць проживання іноземних фанатів.

"Водночас це не означає, що на околицях міст охорону громадського порядку не буде забезпечено на належному рівні", - зазначив начальник управління.

Він додав, що в дні матчів службу нестимуть 22 тисячі міліціонерів, а в інші дні - 11 тисяч.

За словами Матвейцова, 6 червня в Україну прибули 60 іноземних поліцейських, які допомагатимуть українським колегам стежити за порядком під час чемпіонату.

Очікують, що ще 50 іноземних правоохоронців прибудуть 8 червня.

Їхнім основним завданням буде супровід уболівальників своїх країн, окрім того, вони працюватимуть у міжнародному центрі поліцейської співпраці, де їхнім завданням буде обмін інформацією про пересування вболівальників і їхню кількість.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Україну вже почали прибувати закордонні вболівальники.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram