ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Шведи завтра вийдуть на багатотисячний марш-парад

КМДА назвала вулиці які буде перекрито.

Шведи завтра вийдуть на багатотисячний марш-парад
Фото: thebounce.co.za

У понеділок, 11 червня, шведські вболівальники футболу проведуть у Києві урочистий марш-парад.

Повідомляє прес-служба КМДА.

Збір уболівальників відбудеться о 14:00 на площі Лесі Українки, а сам марш розпочнеться о 18:00 і пройде за маршрутом: площа Лесі Українки - вул. Кутузова - вул. Московська - Кловський узвіз - вул. Мечникова - вул. Басейна - вул. Еспланадна - стадіон НСК "Олімпійський" (Північні ворота).

У КМДА зазначили, що зважаючи на це, частина центральних вулиць буде тимчасово закрита для руху автотранспорту, тому водіям рекомендовано взяти до уваги наступну інформацію. Так, 11 червня: з 13:30 до 18:45 рух транспорту на бульварі Лесі Українки буде закрито в обох напрямках на ділянці від вул. Кутузова до вул. І. Кудрі. З 17:30 до закінчення проходження маршу буде закрито рух транспорту на вул. Кутузова, вул. Московській (на ділянці від вул. Цитадельної до Кловського узвозу), Кловського узвозу (на ділянці від вул. Московської до вул. Мечникова), вул. Мечникова, вул. Басейна (на ділянці від вул. Шовковичної до вул. Еспланадної).

Традиційні футбольні марші шведські уболівальники також проведуть 15 і 19 червня, в дні проведення матчів за участю збірної Швеції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram