ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

Львів уже заробив 9 млн грн на Євро

У середньому кожен уболівальник витрачає у Львові 110 євро на день.

Львів уже заробив 9 млн грн на Євро

За три дні Євро-2012 Львів заробив близько 9 мільйонів гривень.

Про це повідомила начальник управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник, повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

За словами Гриник, у середньому кожен уболівальник витрачає у Львові 110 євро на день. "За нашими підрахунками, в середньому за останні три дні й українські, й іноземні туристи залишили у Львові близько 9 мільйонів гривень. Кожен турист витрачає в день близько 110 євро. Ми розраховуємо, що за місяць наше місто отримає 30-40 млн грн від туристів", - сказала Гриник.

Вона також повідомила, що станом на 11 червня приймаюче місто відвідали більш ніж 60 тисяч уболівальників.

"До нас приїхало дуже багато туристів. Серед них багато вболівальників з різних регіонів України, нашої області, інших країн, які приїхали, щоб пліч-о-пліч святкувати це неймовірне дійство, якого ми очікували так багато років. На 11 червня місто відвідали 60 тисяч туристів, уболівальників, фанатів. Вони в середньому залишаються в місті на півтора-два дні. А оскільки перший матч був дуже успішним, сподіваємося, що туристи залишаться до кінця червня. Серед туристів найбільше вболівальників із країн, збірні яких грають у Львові", - сказав вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram