ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

За тиждень кордон України перетнули 1,85 млн осіб

Пасажиро-транспортний потік на державному кордоні України збільшується.

За тиждень кордон України перетнули 1,85 млн осіб
Фото: tsn.ua

У зв'язку з проведенням в українських містах-господарях Євро-2012 групових матчів пасажиро-транспортний потік на кордоні України значно збільшується.

Починаючи з 5 червня, державний кордон України перетнуло 1,85 мільйона осіб та 445 тис. транспортних засобів, що на 22% і вдвічі більше, ніж зазвичай, повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

Тільки за минулу добу через кордон пройшло майже 275 тис. осіб і 100 тис. транспортних засобів (як відомо, в понеділок у Києві та Донецьку проходили матчі Євро-2012 між Україною та Швецією та Англією й Францією).

За підсумками цього періоду, 12 червня також прогнозують збільшення пасажиро-транспортного потоку. Зокрема очікується, що громадяни Швеції, Великобританії та Франції залишать межі України після виступів своїх збірних.

Водночас громадяни Данії, Португалії, Німеччини та Нідерландів, команди яких зіграють завтра, повинні прибувати в нашу країну. За попередньою інформацією вони приїжджатимуть не тільки на літаках і автомобільним транспортом, а й на поїздах. Приїзд збірних команд очікується також у вівторок в обідню пору через аеропорти Львова та Харкова.

Нагадаємо, що основна кількість уболівальників команд-учасниць Євро-2012 очікується в Києві 11 і 15 червня. Особливою популярністю серед уболівальників користується день фінальної гри чемпіонату Європи-2012 - 1 липня. Сьогодні на цей день вже заброньовано 4 тис. 328 місць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram