ГоловнаСуспільствоЖиття

Львівського бізнесмена засудили до трьох років за використання логотипа Євро

Уся незаконно виготовлену продукцію було конфісковано та знищено.

Львівського бізнесмена засудили до трьох років за використання логотипа Євро
Фото: runews.su

Галицький районний суд Львова засудив підприємця до 3 років позбавлення волі умовно за виготовлення спортивного одягу з логотипом Євро-2012.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області.

Також суд вирішив конфіскувати та знищити всю незаконно виготовлену ним продукцію, засоби і матеріали для її виготовлення.

Наприкінці травня співробітники міліції встановили, що приватний підприємець в орендованому приміщенні магазину з використанням спеціального високотехнічного обладнання, комп'ютерної техніки зі встановленим спеціальним програмним забезпеченням організував виготовлення спортивного одягу з нанесенням знака "Євро-2012", права на який належать УЄФА.

За фактом виготовлення футболок порушено справу за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу (незаконне використання знака для товарів і послуг фірмового найменування кваліфікованого зазначення походження товару).

Нагадаємо, працівники управління боротьби з економічною злочинністю управління Міністерства внутрішніх справ у Тернопільській області ліквідували в Кременецькому районі підпільний цех із виробництва сувенірної продукції з офіційними логотипами чемпіонату Європи з футболу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram