ГоловнаСуспільствоЖиття

Житель Дніпропетровська зірвав другий за величиною джекпот

Переможець отримає 14,1 млн гривень.

Житель Дніпропетровська зірвав другий за величиною джекпот
Фото: www.antiglamur.ws

Мешканець Дніпропетровська став мільйонером, вигравши 14,1 мільйона гривень у лотереї "Супер Лото".

Як повідомляє прес-служба Української національної лотереї, 4 липня було зірвано другою за величиною джекпот за всю історію українських лотерей. В Українській національній лотереї передбачають, що, радше за все, переможець грає не вперше і має певну стратегію.

"Приводом для такого судження стала ставка гравця - системна гра на 10 номерів загальною вартістю 1260 гривень. Новачки ж, як правило, грають традиційно на 6 номерів і не роблять високих ставок. Хоча, згідно зі статистикою виграшів у "Супер Лото", удача не залежить від ігрового стажу. Щастить однаково і досвідченішим гравцям, і тим, хто нещодавно поповнив лави шанувальників лотереї", - наголошує повідомлення.

Гра "Супер Лото" існує з 2001 року. За всю історію гри було зірвано 58 джекпотів, найбільший з яких - 15,2 мільйона гривень - дістався 2007 року мешканцеві Тернополя.

Згідно з офіційними правилами "Супер Лото", гравець має право звернутися за своїм виграшем протягом 180 днів після проведення розіграшу. Переможця з Дніпропетровська очікують у центральному офісі Української національної лотереї.

Раніше повідомляли

, що Верховна Рада ухвалила закон про державні лотереї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram