ГоловнаСуспільствоЖиття

Кнур-віщун після всього пережитого повернувся на ферму

Фунтик відпочиває від стресу, отриманого на "Євро"

Кнур-віщун після всього пережитого повернувся на ферму
Фото: censor.net.ua

У четвер, 5 черня, власник кнура-віщуна Фунтика забрав тварину з вольєра на Хрещатику додому, на ферму.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Уже найближчим часом представники засобів масової інформації зможуть відвідати Фунтика. Господар запросив журналістів до себе на ферму і запевнив, що його улюбленцеві, який став світовою "зіркою" футбольного свята, нічого не загрожує.

Головне управління екології та охорони природних ресурсів КМДА, згідно з отриманою 4 липня заявою власника тварини Олега Каткова, активно займається питанням розміщення кнура Фунтика в Київському зоопарку, запевнили в прес-службі адміністрації.

На час вирішення питання розміщення Фунтика в столичному зоопарку, Головне управління ветеринарної медицини Києва рекомендувало повернути Фунтика на колишнє місце утримання, оскільки подальше перебування тварини в незвичайних, стресових для нього умовах може призвести до погіршення стану його здоров'я.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що кнур-віщун Фунтик замість Київського зоопарку може виявитися на бійні, оскільки Головне управління екології та охорони природних ресурсів КМДА всіляко саботує прийняття в дар зоопарком провісника Євро-2012.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram