ГоловнаСуспільствоЖиття

Україну визнано гарним організатором міжнародних заходів, - директор ЄБА

Не можна зупинятися на досягнутому...

Україну визнано гарним організатором міжнародних заходів, - директор ЄБА

Україна визнана гарним організатором міжнародних заходів. Про це заявила директор Європейської Бізнес Асоціації Ганна Дерев'янко в експертному опитуванні Інституту Горшеніна "Євро-2012: підсумки".

"Один з головних плюсів від Євро-2012 в Україні - це те, що туристи, які приїхали в країну, побачили, що вона не така, як її, можливо, малюють ЗМІ за кордоном. Що це країна, в якій можна і добре відпочити, і отримати якість відпочинку високу, ну і, власне, - це цікава держава. Це перше. Друге, що мені здається, дуже важливо, це те, що Україна отримала можливість котируватися організатором міжнародних заходів. Тому що, на мій погляд, захід з точки зору організації відбувся дуже навіть добре", - зазначила директор ЄБА.

Дерев'янко вважає, що Україні слід і далі боротися за право проводити міжнародні заходи.

"Щодо середньострокових і довгострокових перспектив, потрібно експлуатувати ті переваги, які отримала країна, потрібно експлуатувати той факт, що ми як країна можемо і повинні отримувати різні міжнародні заходи. Ми можемо проводити їх на гідному рівні. І така можливість - проведення не тільки спортивних заходів міжнародних, але і заходів іншого плану, дозволить нам і далі вдосконалювати нашу інфраструктуру і підвищувати якість життя населення нашої держави. Ну а якщо буде проводитися більше заходів, то, відповідно, буде стимул для розвитку інфраструктури, відповідно, якщо у нас трохи краще буде інвестиційний клімат, то в нашу державу буде приходити більше інвесторів. А коли більше інвесторів - більше грошей до бюджету - відповідно, більше можливостей для розвитку нашої країни в цілому", - заявила Дерев'янко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram