ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві розпочинаються зйомки українського психологічного трилера

Режисер Володимир Тихий знімає фільм "Зелена кофта".

У Києві розпочинаються зйомки українського психологічного трилера
Раскадровка к фильму "Зеленая кофта"
Фото: Артхаус Трафик

У середу в одному зі спальних районів столиці розпочинаються зйомки психологічного трилера Володимира Тихого. Дія фільму відбувається в наші дні, в основі сюжету - викрадення маленького хлопчика, за пошуки якого береться його старша сестра.

"Це страшна історія про молоду дівчину, яка намагається домогтися справедливості в сучасній Україні, а також про байдужість суспільства, - говорить режисер Володимир Тихий. - Проте ця історія - зовсім не соціально-критичний памфлет. Це дослідження людської натури, її неймовірної підлості і такої самої неймовірної гідності".

Як повідомляє прес-служба компанії "Артхаус Трафік", в "Зеленій кофті" зіграють переважно непрофесійні актори. Головну роль зіграють Олександра Петько і Борис Гавриленко. Також в якості акторів у картині виступлять режисери Юрій Одинокий, Тарас Ткаченко та Леся Калинська.

"Зелена кофта" Володимира Тихого - один з фільмів, який отримав державну підтримку. У квітні цього року стало відомо, що фільм Тихого отримає фінансування за результатами пітчингу кінопроектів, що проводило Держкіно.

Зйомки відбуватимуться восени 2012 року в Києві. Планується, що в прокат "Зелена кофта" вийде через рік - восени 2013 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram