ГоловнаСуспільствоЖиття

Охорона Януковича перемогла на чемпіонаті світу бодігардів

Представники УДО зайняли всі призові місця.

Охорона Януковича перемогла на чемпіонаті світу бодігардів
архивное фото
Фото: Макс Левин

Представники Управління державної охорони України посіли всі призові місця на чемпіонаті світу з багатоборства тілоохоронців, який у вівторок завершився в Ялті.

Про це повідомили в прес-службі Управління державної охорони (УДО).

У чемпіонаті брала участь 21 команда з 11 країн, серед яких змагалися і команди охоронців президентів Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстану й України.

Зокрема, 1-ше місце посіла збірна команда УДО України, 2-ге - служба безпеки Президента України, яка є підрозділом УДО, 3-тє - департамент охорони АР Крим, який є регіональним підрозділом УДО України.

У турнірі брали участь професійні охоронці як державних спеціальних служб, так і недержавних служб охорони.

При цьому до складу української збірних - УДО України, МВС України, СБУ та Міністерства оборони - увійшли не професійні спортсмени, а офіцери, які щодня забезпечують безпеку вищих посадових осіб держави, відомих політиків і бізнесменів.

Протягом чотирьох днів спортсмени змагалися на шести етапах чемпіонату: виконання вправ рукопашного бою, забезпечення безпеки охоронюваної особи під час пішого супроводу; надання першої медичної допомоги та евакуація до автомобіля; стрілецькі вправи; подолання смуги перешкод на автомобілі, пошук вибухових пристроїв в автомобілі.

Нагадаємо, минулого року команда особистої охорони Президента Віктора Януковича також перемогла в сьомому турнірі Міжнародної ліги професійних охоронців.

Раніше з'явилася інформація, що тілоохоронці Президента Віктора Януковича знають декілька іноземних мов і мають високий рівень IQ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram